Jiang Su Shuo Ying precíziós Machinery Co., Ltd. az egyik vezető die vágó gép gyártója Kínában, több mint 20 év fejlesztés, a 15 éves export tapasztalat. a cég székhelye Dr. Marton Jenő a város ipari zóna Jancseng city jiangsu tartomány.

Shuo Ying vállalat gyártási sorozat CE és ISO jóváhagyott gépek: hinta kar vágógépek; utazás a fej vágógép, precíziós négy oszlop sík vágógépek; Hidraulikus távolodó fej vágógép, többrétű automatikus etetés PLC vágógépek; forró vágógép, és így tovább.

Shuoying gép széles körben használják számos iparágban, beleértve a padló anyag, belsőépítészeti autóalkatrész, hab és a gumi, csomagolás, csiszolóanyag, műanyag és bőr, ruházat & textil, cipő és kalap, elektronika stb.,

Shuo Ying cégnek egy csoportja a csapat szakmai gépészeti, QA, eladás és QC csapat, amelyek biztosítják a magas színvonalú és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatások.

Gépeink kap jó hírnevet szerzett magának a hazai és külföldi piacokon. a 60 százalékos gépek exportálása a világszerte több mint 30 országában.

Jiang Su Shuo Ying precíziós gépek Co., Ltd.sincerely remélem, hogy működik a világ minden tájáról származó további partnerek. Üdvözöljük, hogy látogassa meg a cég bármikor!