Auto-takarmányozási keringési lemezbõl Die vágógép

Auto-takarmányozási keringési lemezbõl Die vágógép
Termék részletek

Azok között híres, automatikus etetés keringési szállítószalag öv meghalni vágó gép gyártók, Shuoying precíziós gépek az a versenyképes automatikus etetés keringési szállítószalag öv meghalni vágó gép arany szállító Kínában. CE bizonyítvánnyal rendelkező termékek is kap tőlünk.

Auto-takarmányozási keringési szállítószalag öv aranyozó gép
Modell: SY-3/200

HASZNÁL ÉS JELLEGÉT MEGHATÁROZZA
Egyrétegű, vagy Multi--réteg bőr, gumi, úgy érezte, anyagból, nylon, textil, szőnyeg, tisztítószerek és egyéb anyagok által a halni a szállítószalag, automatikus etetés és nagy széria gyártás és folyamatos vágás felületén közvetlenül vágására alkalmas.
(1) a PLC érintőképernyős program irányításra, azt két féle vágás die beállítás mód (automatikus és kézi) kiválasztásához a vágás.
2. speciális PU körkörös lemezbõl hátsó gumi roll automatikus etetés & folyamatos vágás eszköz, hogy vágás hatékonyságának javítása.
3. kézi beállítóberendezés caging, a négy oszlop, amely segítségével hatékonyan szabályozható a vágás mélységét.
4. dupla olaj cylinders、precision négy oszlop automatikus terheléselosztás link struktúra, amely garantálja a egységes Fogásmélység minden vágás helyzetben.
5. amikor a felső vágódeszka esik vissza, és érinti a halni, ez automatikusan lassú, hogy a vágandó anyag nincs méret hiba, a felső és alsó rétegek között vágás.
(6) felszerelt központi ellátási autómatikus kenési rendszer, működő pontosságot biztosít, és a gép élettartamát meghosszabbítja.
7. amikor a vágás, a biztonsági ráccsal segítségével biztosítja a magas biztonsági a üzemeltetők.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Max. erő-vágó

2000kN

A forgácsolási sebesség

0,08 m/s

Adagolási sebesség

0.10-0.50m/s

Körvonal-beállítási tartomány

0 – 160mm

A munka táblák között

50 – 210mm

Felső vágódeszka mérete

1600 x 1100 mm

Alsó átlagból nagysága

1600 x 1120 mm

Motor teljesítmény

11kW

Általános dimenzió

2700 × 4200 × 1850 mm

Összsúly

11000kg

Vizsgálat