Automatikus fólia csomagoló gép

Automatikus fólia csomagoló gép
Termék részletek

Automatikus fólia csomagoló gép

Használat és jellemzők  
1.Ez főleg a vágás a buborékfólia, mesterséges bőr, műanyag, gumi, nylon, karton, laminált anyagok, hab és különböző szintetikus anyagok.
2. A PLC vezérlőrendszer garantálja az egyszerű működést és a tömeggyártást.
3. Munkaerő megtakarítás: A PP fóliacsomagoláshoz használt automata vágógépnek csak két dolgozója van a működéséhez.
4. Kis motor, kis olajszivattyú, elektromos és olajtakarékos. A gép kenési rendszerrel van felszerelve, hogy csökkentsék a kopást és meghosszabbítsák az élettartamot.
5. 24V-os kis teljesítményű speciális vezérlőrendszer.
6. A löket alsó határát nagy pontosságú időzítő áramkör vezérli, így kiváló minőségű termékeket tud készíteni.
7. A különböző magasságú termékek egyszerre készülhetnek.
8. Speciális specifikációjú termékek kérésre rendelkezésre állnak.

 

Gépi előnyök   
1.Double rúd-mérleg és hidraulikus hajtás. Minden mozgó alkatrésznek van egy automatikus kenési rendszere, meghosszabbítva a gép élettartamát és javítva a vágási pontosságot.
2. A felső sajtolólap gyorsan lefelé esik, és ha közel van a vágószerszámhoz, automatikusan lelassul. Így az anyagok felső és alsó oldala alig van méretei között.
3. A speciálisan tervezett gépszerkezet elkerüli az olajszivárgást.
4. A lendkerék energiatároló technikája segít a nagynyomású vágás megvalósításában. Az olaj hőmérséklete nem emelkedik.
5. A löket-beállító mechanizmus könnyen és pontosan beállíthatja a vágási magasságot a különböző vágóformáknak megfelelően.
6. A fő tömítőelemek Németországban készülnek. A kulcsfontosságú hidraulikus alkatrészeket és elektromos berendezéseket importálják és hosszú élettartamúak.
7. A nagyfrekvenciás kioltás után a hengerrúd körülvett felülete kemény krómozású lesz, meghosszabbítva a gép élettartamát.
8. A hidraulikus rendszer alkalmazza az automatikus olajmennyiséget növelő hengereket. Munkavégzés közben gyorsan leereszkedik, és a hidraulikus szivattyú üres állapotban van. Kevesebb hőt termel, és hosszú ideig képes dolgozni.

 

Gép képek

9.jpg

10.jpg

A híres automata buborékcsomagoló gépgyártók közül a Shuoying Precision Machinery egy kompetitív automata bliszter csomagológép arany szállítója Kínában. Kaphat CE minősített termékeket tőlünk.
Vizsgálat