Automatikus etetés szőnyeg vágógép

Automatikus etetés szőnyeg vágógép
Csevegj most
Termék részletek

Automatikus etetés szőnyeg vágógép

1. a gép széles körben alkalmazható, a nemfémes anyagok a különböző iparágak által meghalni vágó vágás. Pl. bőr, gumi, műanyag, szőnyeg, műanyag csomagolás, textil- és kémiai rost stb.

2.A gumi-roller pneumatikus anyag sürgető vagy kézi anyagi sürgető elfogadott. A számítógép automatikusan szabályozható a keresztirányú mozgását vágófej távolság és a sürgető roller etetés.

3. elfogadja dupla olaj henger, pontos dupla-forgattyús összekötő rúd mechanizmus, amely garantálja, hogy a fogásmélység minden vágás helyzetben ugyanaz.

(4) a különleges környezetben mechanizmus és felszerelt meghalni vágó és vágási mélység beállítása, az utazási kiigazítás egyszerű és pontos.

 (5) a legsürgetőbb fórumon vágás végez lassú vágás, mikor ez kapcsolatok meghalni vágó, amely lehet, hogy van, hogy nincs méret hiba a legfelső réteg és a legalsó réteg vágott anyagok között.

 (6) a központi ellátási automata kenő rendszer garantálja a gép pontossága és meghosszabbítja az élettartamot a gép.

 7. a művelet a munkaerő-megtakarító és egyszerű, alacsony meghibásodása, erős vágási erõnek és nagy forgácsolási sebesség.

 8. a két kéz működését teszi magas biztonsági.

 

Előnyök:

1.Fast, csendes és könnyen kezelhető.

2. használható minden szabványos die konstrukciók-szalag acél, fa űrlap vagy kovácsolt acél. 3. motoros fej áthalad a könnyű üzemeltetés.

4. egyszerű, pontos die beállítás, és a nyári időszámítás beállítása.

5. csendes, rezgés ingyenes művelet

6. használja a hidraulikus le és hidraulikus-up rendszer még vágási mélység.

7. a nagy sebességű.

8. Bibi magasság és anyagi magasság gyorsan be lehet állítani.

9. a vágott anyag egy vagy több rétegben.

10. kiegészít-val magas minőségű polipropilén vágódeszka, és a működési kézikönyv.


2.jpg

3.jpg


Között e híres automatikus etetés szőnyeg daraboló gép gyártók Shuoying precíziós gépek az a versenyképes automatikus etetés szőnyeg daraboló gép arany szállító Kínában. CE bizonyítvánnyal rendelkező termékek is kap tőlünk.
Vizsgálat