Szállítószalag automatikus adagoló sík vágó

Szállítószalag automatikus adagoló sík vágó
Termék részletek

A gépet széles körben használják különféle nem-fém anyagok vágásához vágó, mint például: Bőr, műanyag, műanyag csomagolás, szövet, hab lapok, szőnyegek, padlók és stb Üzemünk tanúsítvánnyal CE, ISO és SGS.
1. A dupla olajteknő mechanizmusa, pontos négyoszlopos és automatikus kiegyensúlyozó kettős csatlakozórúdja lehetővé teszi, hogy elérje a nagy forgácsolóerőt, és garantálja az egyes pozíciók vágási mélységét.
2. Használja a PLC számítógép érintőképernyőjét a vezérlési eljárásokhoz, a szervomotoros vezetőrendszerhez, biztosítja az etetés pontos tartományát, stabil futási sebességgel.
3. Adagolás és leeresztés, hogy a szállítószalagban levágják az anyagot, és egy szállítószalagot valósítanak meg közvetlenül a vágási műveletek során.
4. A speciális beállítómechanizmus lehetővé teszi a menetbeállítás egyszerű és pontos beállítását a vágóvágóval és a vágási mélységgel együtt.
5. Amikor a vágódeszka leereszkedik, automatikusan és lassan vágja le az anyagot. Biztosítja, hogy ne legyen nagyobb hiba a legfelső réteg és a legkisebb réteg között.
6. A központi olajellátás automatikus kenőrendszere garantálja a gép élettartamát és pontosságát.
7. Különleges specifikáció lehet rend, elégedettség a különböző ügyfelek igényeit.

Maximális forgácsolóerő

1000kN

Utazási beállítási tartomány

0-130 mm

A munkatáblák közötti tartomány

60-190 mm

A felső sajtolólap mérete

1600 × 980 mm

Az alsó munkaasztal mérete

1600 × 1000 mm

Motor erő

11kW

Frekvencia, feszültség fázis

egy vagy három fázisú 220 / 380V

Nettó tömeg

5800kgs

Bruttó súly

5850kgs

Dimenzió

3850 × 2400 × 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Között a híres szállítószalag automatikus tápláló sík vágószalag gyártók, Shuoying Precíziós gép egy versenyképes szállítószalag automatikus etetés sík vágó arany szállító Kínában. Kaphat CE minősített termékeket tőlünk.
Vizsgálat