Teljes automatikus padlóvágó gép

Teljes automatikus padlóvágó gép
Termék részletek

HASZNÁLAT ÉS JELLEMZŐ:
A gépet széles körben használják különböző nem-fém anyagok vágására olyan iparágakban, mint a bőr, a műanyag, a műanyag csomagolás, a ruha, a hablapok, a szőnyegek, a padlók stb.
1. A dupla olajteknő mechanizmusa, pontos négyoszlopos és automatikus kiegyensúlyozó kettős csatlakozórúdja lehetővé teszi, hogy elérje a nagy forgácsolóerőt, és garantálja az egyes pozíciók vágási mélységét.
2. Használja a PLC számítógép érintőképernyőjét a vezérlési eljárásokhoz, a szervomotoros vezető rendszerhez, biztosítja az etetés pontos tartományát, stabil futási sebességgel.
3. Vágja le az anyagot a szállítószalagból, és végezze el a szállítószalagot közvetlenül a vágási művelet során.
4. A speciális beállítómechanizmus lehetővé teszi a menetbeállítás egyszerű és pontos beállítását a vágóvágóval és a vágási mélységgel együtt.
5. Ha a vágólapot lefelé nyomva érintkezik a vágóval, automatikus és lassú vágást végez, hogy ne tegyen mérési hibát a legfelső réteg és a vágott anyagok legalsó rétegei között.
6. A központi olajellátás automatikus kenőrendszere garantálja a gép élettartamát és pontosságát.
7. Különleges specifikáció lehet rend, elégedettség a különböző ügyfelek igényeit

Gépi bemutató
Különbözőek vagyunk másoktól: A jó minőségű gépek jó minőségű alkatrészekből származnak.

A legjobb szolgáltatás:
1. Van szakember csapatunk, hogy különböző típusú tekercsformázó gépek ügyfeleink számára a tervezés, feldolgozás, összeszerelés, hibakeresés, szállítás.
2. Küldheti embereit gyárunknak. Megtanítjuk nekik, hogyan kell a gépet kezelési költségek nélkül üzemeltetni.
3. Valójában ott van egy olcsó és egyszerű választás. Minden gép elhagyja gyárunkat egy működési kézikönyvvel. Yaou először átolvassa a manaulot, és ismerkedjen meg a gépével. Ezután kaphatunk videohívást, és tanítanánk online a gép üzemeltetésének módját.
4. A fenti képzési tanfolyamon kívül egyéves garanciát is biztosítunk a gép minden könnyen törött része számára ingyenes és teljes körű technikai segítségnyújtásra.

5.jpg

Ha bármilyen probléma merül fel a gépen, azonnal megoldást adunk.
Remélem, hogy sikeres üzleti kapcsolatokat tudunk kialakítani a hamarosan jövőben!


A híres, teljesen automatikus padlóvastagságú gépgyártók közül a Shuoying Precision Machinery egy kompetitív, teljesen automata padlóvágó gép aranyszállító Kínában. Kaphat CE minősített termékeket tőlünk.
Vizsgálat