Cork jóga pad vágógép

Cork jóga pad vágógép
Csevegj most
Termék részletek

HASZNÁLAT ÉS JELLEMZŐK:
1. A gép széles körben alkalmazható nem fémes anyagok vágására a különféle iparágakban. Például bőr, gumi, műanyag, műanyag csomagolás, textil- és vegyi rost stb.
2. Adjon kettős olajtartályt, precíz, kettős hajtású hajtókar-mechanizmust, amely garantálja, hogy a vágási mélység minden vágási helyzetben azonos.
3. A speciális beállítómechanizmussal és a vágóvágóval és a vágási mélység beállítással ellátva az utazás beállítása egyszerű és pontos.
4. A vágólemez vágása lassan vágja, amikor érintkezésbe kerül a vágószerszámmal, ami azt eredményezheti, hogy nincs mérési hiba a legfelső réteg és a vágott anyagok legalsó rétege között.
5. A központi olajellátás automatikus kenőrendszere garantálja a gép pontosságát és meghosszabbítja a gép élettartamát.
6. A művelet munka-megtakarítás és egyszerű, alacsony működési hiba, erős vágási teljesítmény és nagy vágási sebesség.
7. A két kézzel való működés nagy biztonságot nyújt.

 

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ


Maximális forgácsolóerő

200Tons

Stroke beállítási tartomány

0-160mm

A munkatáblák közötti tartomány

50-210mm

A felső sajtolólap mérete

1600 * 1100mm

Az alsó munkaasztal mérete

1600 * 1120 mm

Fő motor teljesítmény

11kW

Elektromos tápfeszültség

opcionálisan

Hajtás típus

hidraulikus

hidraulika olaj

46 # vagy 68 #

Gép színe

szükség szerint

4.jpg

2.jpg

CÉGÜNK

Jiangsu Shuoying Precíziós Machinery Co., Ltd. Speciális szakosodott a hidraulikus vágógép, vágógép, hideg présgép, nagy sebességű szeletelő gép, több pengéjű fűrészgép, domborító gép és egyéb precíziós gép és általános gép. Cégünk területe 14000m2, mint nagyvállalat ebben az iparágban, van erőteljes technikai erő, teljes gyártási berendezések, szép környezet és a kényelmes szállítási állapot. Cégünk található Yancheng város Dagang Ipari Zóna Jiangsu tartomány és ez a város az úgynevezett "Kína Shoe Machinery City", amely tartozik a Nemzeti Spark Technology Koncentrációs terület.

Üdvözöljük cégünkön!


Között a híres parafa jóga pad vágógép gyártók, Shuoying Precíziós gép egy versenyképes parafa jóga pad vágógép arany szállító Kínában. Kaphat CE minősített termékeket tőlünk.
Vizsgálat