Parafa jóga pad vágógép

Parafa jóga pad vágógép
Csevegj most
Termék részletek

HASZNÁLAT ÉS JELLEMZŐK:
1. A Cork Yoga Pad die vágógép széles körben alkalmazható nem fémes anyagok vágására különböző iparágakban die vágóval. Például bőr, gumi, műanyag, műanyag csomagolás, textil- és vegyszál stb.
2. Helyezze el a kettős olajhengert, a pontos kettős hajtókarú rudazatot, amely garantálja, hogy a vágási mélység minden vágási helyzetnél azonos legyen.
3. Speciális beállító mechanizmussal, valamint szerszámmaróval és a vágási mélység beállításával az utazás beállítása egyszerű és pontos.
4. A vágódeszka lassú vágást hajt végre, amikor érintkezik a szerszámvágóval, ami azt eredményezheti, hogy nincs mérethiba a vágott anyagok legfelső rétege és alsó rétege között.
5. A központi olajellátó automatikus kenőrendszer garantálja a gép pontosságát és meghosszabbítja a gép élettartamát.
6. A művelet munkát takarít meg és egyszerű, alacsony működési zavarokkal, erős vágási teljesítménnyel és nagy vágási sebességgel.
7. Két kézzel történő kezelés magas biztonságot nyújt.


MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

Maximális vágási erő

200Tons

Löket beállítási tartománya

0-160mm

Tartomány a munkaasztalok között

50-210mm

A felső sajtólap mérete

1600 * 1100mm

Az alsó munkaasztal mérete

1600 * 1120 mm

Fő motor teljesítménye

11kW

Elektromos tápfeszültség

opcionálisan

Meghajtó típusa

hidraulikus

hidraulika olaj

46 # vagy 68 #

A gép színe

szükség szerint

4.jpg

2.jpg

CÉGÜNK

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co., Ltd. Szakterülete a hidraulikus vágógépek, szerszámgépek, hidegpréses gépek, nagysebességű szeletelőgépek, többlapásos fűrészgépek, dombornyomógépek és hasonló precíziós gépek és általános gépek gyártása. Cégünk területe 14000 m2, mivel egy nagy vállalkozás ebben az iparágban, van erős műszaki erő, komplett gyártási berendezések, szép környezet és kényelmes szállítási feltételek. Cégünk a Jiangsu tartományban, a Yancheng City Dagang ipari zónában található, és ezt a várost "Kína cipőgépek városa" -nak hívják, amely a Nemzeti Spark Technology koncentrációs területéhez tartozik.

Üdvözöljük cégünkben!


Vizsgálat