Műanyag lengőkaros vágógép

Műanyag lengőkaros vágógép
Termék részletek

HASZNÁLAT ÉS JELLEMZŐK

Alkalmas mindenféle egyrétegű vagy többrétegű bőr, műanyag, karton, szövet és egyéb kisméretű, nem fémes anyagok vágására a vágószerszámon. Ez egy ideális vágóeszköz cipőiparhoz, táskához és bőröndhöz, ruházathoz, autóhoz, artwarehez, csomagoláshoz, elektronhoz és más iparágakhoz.

1. Két vágási mód közül választhat: (I) kis nyomás (P) fokozat nélküli beállítás; (Ⅱ) A vágószerszám magassága nem szükséges az intelligens nyomás (T) visszacsatolás kialakításának köszönhetően, a vágószerszám magassága nem befolyásolja a vágási mélységet és minden vágási pont ideális vágási eredményt eredményez.

2. Az oszlop önálló kenéses rendszerrel rendelkezik a dupla olajellátású statikus nyomás alátámasztó rendszerrel, amely megkönnyíti a kezelőt és a munkát.

3. A fő részek nagy megbízhatóságú importált alkatrészeket használnak, alacsonyabb zajjal, nagy hatékonysággal és energiatakarékosan.

4. Mindkét kezével működik, biztosítja a kezelők magas biztonságát.

Max. vágó gép

270KN

Stroke beállítási tartomány

0-100mm

A munkatáblák közötti tartomány

45-145mm

A lengőkar mérete

500 * 500mm

Az alsó munkaasztal mérete

1000 * 500mm

Motor erő

1.5KW

Általános dimenzió

1000 * 1000 * 1400mm

Teljes súly

980kg


A híres műanyag lengőkaros vágógépgyártók közül a Shuoying Precision Machinery egy kompetitív műanyag lengőkaros vágógép, amely aranyat szállító Kínában. Kaphat CE minősített termékeket tőlünk.
Vizsgálat