Vágógép A növekedés fejlesztése

(0,1 mm ~ 0,3 mm); metszés nélküli mechanikus feszültség nélkül, Vágógép nem nyírócső; nagy pontosságú megmunkálás (vágás), a vágóél kicsi, a rés keskeny (0.1mm ~ 0.3mm), nem sérülhet, ne sértse meg az anyag felületét; NC programozás, tetszőleges terv feldolgozható, nagy méretű vágás formázható, nem kell megnyitni a penészgombot, gazdaságos és időtakarékos, vágógép lézer vághat egy csomó fém anyagot, rozsdamentes acél, szénacél, ötvözött acél, vas, réz, alumínium és más fémanyagok.

A lézervágó berendezéseket általában az emelőtargonca szerkezetében használják, a konzolos, a fordított gerenda közepén. De a lézer feldolgozó alkalmazások a nagy sebességű, vágógép nagy sebességű, magas stabilitás a fejlesztési követelmények és ellenőrzési technológia fejlesztése, portálszerkezet egyedülálló strukturális előnyeit válik a világ mainstream modellek, hanem számos jól ismert márka lézeres vágógép A gyártó által használt szerkezet típusa.

Szálas lézeres vágó berendezés a fémlemez vágási alkalmazásokban, a hagyományos CO2 lézervágó géphez képest, a változás kívül esik az optikai úton, vágógép vágófej, segédgáz. A lézer az optikai szálon keresztül közvetlenül a vágófejre továbbítható, az optikai út stabil és megbízható a teljes keretvágás következetességének biztosításához, és a gép nem szükséges az optikai útvonalon kívül a gáz védelme érdekében, nem lesz légkompresszorral és más feldolgozó rendszerrel felszereltek; lézer a vágófejhez a kollimáció után, a fókuszálás általában a fókusztávolság 125 mm vagy 200 mm-es fókuszáló tükörbe állítható, a fókuszáló lencsét és a fúvókát védő lencsékkel kell ellátni, hogy megakadályozzák a fókusz tükör szennyeződését; Vágás A gépszálas lézer jó fókuszálási teljesítményt, rövid fókuszt, keskeny vágási szélességet (legfeljebb 0,1 mm), nagyobb sebességet, a vékony lemez gyors vágására alkalmas.

CNC szerszámgépek, amelyeket több lineáris tengelyhajtó golyóscsavarban, rackben és fogaskerékben használnak, lineáris motor. A golyóscsavart általában az alacsony fordulatszámú kis menetű CNC szerszámgépekben használják; a sebességváltó állványt széles körben használják nagy sebességű, nagy utazási célok eléréséhez; lineáris motor nagy sebességgel, vágógép nagy gyorsulás, speciális szerkezete CNC szerszámgépek. Ezenkívül a fogasléc és a fogaskerék kétféle egyenes és spirális fogra van osztva. A spirális fogak az egyenes fogakhoz képest nagyobbak, nagyobbak a fogaskerék, a fogaskerék és a rack meghajtás stabilabbak.

A lézervágó gép gantry-típusú szerkezete két mozdulattal rendelkezik, az egyik az, hogy mozgassa a portált, de az asztal rögzítve van, a második a rögzített portál és az asztal mozgatható. Nagy formátumú, nagy sebességű és nagy teljesítményű lézervágó gépekhez, általában az első formát használó vágógéphez, mert a munkadarab mozgatásával ellátott asztal nem alkalmas nagy sebességű és vastag lemez vágásra. A kétoldalú meghajtó biztosítja, hogy a gerenda kiegyensúlyozott legyen, és a gerenda szinkronban fut. És néhány gyártó a lézervágó gép segítségével portál egyoldalú meghajtó, szervo motor telepítve a portál gerenda egyik végén, Vágógép, majd egy hosszú tengely vezet a másik végére, hogy elérje a kettős fogaskerék-meghajtó, egyetlen szervo motor meghajtó. Az egyoldalas meghajtó a gerendákat az erő aszimmetriájának mindkét végén, a szinkronizálási pontosságot befolyásolva csökkenti a machi dinamikus teljesítményét.