Hogyan A vágási magasság és a Die Trial-vágás Utazó Head Press

Shuoying Precision Machinery ajánlani a következő, hogyan beállításával vágószerszám magasság és a próba-vágó utazáshoz fej sajtó modell szerint.

1.Place műanyag vágólap rá a mozgó fej sajtó worktable.Then helyezzük a vágó szerszámmal a lábazatra place.Make a vágó szerszámmal a középső helyzetben az utazási fejét.

2. Miután elindította az machine.turn a beállítás kapcsoló után, hogy két „vágás” gomb egyidejűleg kézzel, a bélyeg fej csúszik lefelé, és nyomja rá a matrica cutter.Loosen a kilincset löketbeállítást, a fogantyú oldalával lefelé a lowest.Lock a fogantyút a legalacsonyabb place.Turn ki a beállítást switch.The lyukasztó tüske automatikusan visszatér a fel.

3.Amit le a vágó die.Place anyag vágható le rá a műanyag alap plate.Mount vágó die.Simultaneously nyomja le két lyukasztás és vágás gomb a lyukasztó tüske próba vágás.

4. Vegye ki a vágási die.If a vágó szerszámmal beilleszkedik az alaplemez túl mély, forgassa a finomhangolás fej clockwise.Then felmászik a vágó die megint egy próba-cutting.If az objektumot kell vágni nem teljesen levágta, forgassa a finomhangolás fej ellentétes clockwise.Then felmászik a vágó die megint egy próba-vágás, amíg a tárgy lehet levágni teljesen.

5.During művelet, ha a lyukasztó tüske emelkedik túl high.rotate emelési magasságú gomb óramutató járásával ellentétes irányban, hogy csökkentse le a felesleges üresjárat lökete utazási és megmenteni a dolgozó time.If a vágó szerszámot nem megfelelően helyezte vagy Amennyiben más vészhelyzetek, kérjük gyorsan nyomja le a vészleállító gombot, majd a lyukasztó csap emelje vissza.

6.setting vágó szerszámmal befejezi.

7. Ha van még bármilyen probléma .Kérjük lépjen kapcsolatba velünk.