Vásárlási Shoe Machinery: Emlékezz Five Points

Számos cipő gépek, hogyan kell vásárolni ezeket a kívánatos termékek nem könnyű feladat. Néha értékesítési munkatársak és az ügyfelek szembe kommunikáció elkerülhetetlenül elő nagyon gyanús az illúzió, a következő 5 pontot a beszerzési remélem segít és schuhfabriken válassza ki a megfelelő cipő gépek.

1.márka: Bármely kereskedő fog összpontosítani saját márka! Brand jelképe a cégtulajdonosok és a csapatszellem. Brand mögött egy sor minőségi, létesítmények, services.Such mint „Shuoying” márka cipő kivágás machine.Many híres cipő márka szeretné használni shuoying cipő vágógéped saját termelés.

2.Functions: a megjelenése beszélő, Most cipő gép gyártó vállalkozás a termék megjelenése hasonló, de van egy különbség a tényleges funkció, amely előírja, hogy közelebbről megvizsgáljuk. Gyakran vezet a különböző funkciók a terméket nem lehet feldolgozni, vagy csak feldolgozni egy termék, a sokoldalúság nem erős, és néhány befolyásolja a termék minőségét, valamint hajlamos vesztegetni shuoying javasoljuk, hogy a legjobb módja annak, hogy saját mintákat kipróbálni.

3.Minőség opció: Ez a helyzet viszonylag speciális ügyfelek számára, általában megmunkált alkatrészeket a gyártó belső minőség-ellenőrzési és összeszerelési folyamat biztosítja a normál (kivéve kopó alkatrészek), vásárolt alkatrészek eltérő lehet, ha a gyártók nem azonos minőségű a kiegészítők, hogy hajlamos a minőségi problémák. A konfiguráció kiegészítők kezdve a minőségi szintet a fő oka a közvetlen következménye a minőségi probléma. Rövid idő nem talál semmilyen problémát, de hosszú ideig egy kis probléma merül fel. Tehát a vásárlás a cipő gép egyidejűleg kíván mélyreható belső belenézel a konfigurációs vásárolt alkatrészekből. A legjobb módja annak, hogy figyeljen a rendszeres, általános lakhatási gépek alkatrészek márka, a származás és más egyértelmű jelei, ezért kell figyelni, ha megvásárolja a megfelelő cipőt gép.

4.Price: az ár átfogó összes tényező felett, általában a gyártók számított költségeket. A profit ugyanakkor, hogy úgy az ügyfelek érdekeit, néhány új termékek jönnek ki a magas ár understandable.The vásárló figyelni, hogy az ár, de a legfontosabb, hogy a minőség, a funkció és szolgáltatás.

5.Others: A többi néhány részletet, mint a hatalom és a teljesítmény, megjelenés stb is a tényleges helyzet igényel különleges követelmények. Akkor nézd meg a helyzetet vevőszolgálat, az alapvető képesek lesznek vásárolni óhajtott termékeket