Mit kell Ha Install Die vágógép

Mit kell telepíteni, ha die vágógép?

1.Első, ügyelnie kell arra, hogy olvassa el a használati útmutatót, mielőtt telepíti és használja a kivágás machine.Note: minden munka előtt vagy karbantartási műveletek, a készüléket ki kell húzni a fő elektromos vezeték.

2.TRANSPORT ÉS HANDLING.:the gép szállítása raklapon és borított műanyag védőfóliát, vagy nyitott vagy zárt fadobozban vagy láda. A műanyag fólia csak védi a készüléket nedvesség és a por a szállítás során; nem tudja megvédeni a gép ellen dörömböl műveletek során. A sajtó van csavarozva a raklapon, vagy a láda bázis három pontot.

3.Gép Ellenőrzések: Annak érdekében, hogy ellenőrizze, hogy kárt okozhat a készülékben szenvedtek szállítás közben ellenőrizzék a feltétele a sajtó parancsok (legalábbis kívülről), és ellenőrizze az esetleges olajszivárgás.

Mielőtt csatlakoztatja a gépet a fő vonal, ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megegyezik a készülék nyomtatott lap kapcsolódik az elektromos doboz. Ha a feszültség vagy frekvencia eltér a fő vonal, kérjetek tanácsot a gyártó vagy az értékesítési ügynök.

4.Take oda, hogy a belsejében a vágandó anyag nem tartalmaz fém hálózás vagy hasonló, ami nem csak a kárt az meghal, hanem mert erőszakos szilánk repülő.