A hidraulikus hűtőgép nagyon sok munkahelyet igényel

A hidraulikus hideg-présgép egyfajta gép, amely a napi gépi munkához szükséges. Ez alapot biztosít gyártási munkánkhoz és felgyorsítja szerszámgépiparunk fejlődését. A hidraulikus hideg-présgép a gép üzemeltetése előtt olvassa el a használati utasítást. Teljesítmény és helyes működési mód. Ezt a gépet helyesen kell használni, hogy minél több előnnyel járjon.

Hidraulikus hideg-présgép főleg a hidraulikus rendszer, az elektromos vezérlő rendszer, a nyomólap és a testösszetétel. A hidraulikus rendszer egy hengerből, egy üzemanyagtartályból, egy olajszivattyúból, egy szivattyúmotornak, egy vezérlőszelepblokkból és egy nyomásmérőből áll. A tartályt olajjal tölti meg, amelyet az olajszivattyú pumpál a szivattyúolaj vezetésére. Az olajat a hengerhez kell csatlakoztatni a cső csatlakoztatásával, hogy a henger működjön. A nyomáscsökkentő szelep lehetővé teszi a présgépet az extrudálási folyamat során, hogy nyomást gyakoroljon, sima szerepet játszik az elektromágneses golyó. A szelepet a rendszer által beállított nyomás fenntartására használják, és a nyomásmérőt a nyomás mérésére használják. Az elektromos vezérlőrendszer főként a főáramkörből és a vezérlő áramkörből áll, az áramkör biztosítja az automatikus megszakítót, a biztosítékot és az AC-kontaktort a túlterhelés, a rövidzárlat, a nyomásnyomás és a feszültségcsökkenés elleni védelem érdekében Motor és az elektromágneses szelep. A tárcsa kiegyenlítő mechanizmusa elsősorban kiegyensúlyozott emelő állványból, emelőeszközből, forgó tengelyből áll. Fix forgócsapágy-összetétel, bal és jobb két kiegyensúlyozott állvány a futóműre szerelve. A forgó tengely két vége fel van szerelve emelőművel. A forgó tengely mindkét vége csapágyazással van felszerelve, hogy rugalmasan forgatható legyen a forgó tengellyel. Ha az emelőlemezt felemeli, az emelőszerkezet nem egyensúlyozza a rackot? Forgassa el úgy, hogy a nyomólemez az emelési folyamat során mindig kiegyensúlyozott legyen. A lemezlemez egy felső lemezből és egy alsó lemezből áll. A felső és az alsó nyomólemez hegesztett profilból és acéllemezből készül. A munkasík egy nagyméretű gáztartós marógéppel záródik, hogy biztosítsa a munkasík simaságát és simaságát. A felső lemez a henger palack rúdjához van csatlakoztatva, és a nyomólemez emelése és leeresztése a henger emelésével valósul meg. Nyomólemezen közvetlenül a törzsállományra hegesztve. Az egész szerkezet rögzítése. A fúvóka hegesztett acélból készül, kompakt szerkezet, jó szilárdságú.

A hidraulikus hideg-présgép főleg hidraulikus rendszerekből, elektromos vezérlőrendszerekből, lemezekből és törzsből áll. A használat kezdetén ellenőrizzük a biztonsági előírásokat, hogy napi termelésünk biztonságát biztosítsuk, jobban megfeleljen nehéziparunk fejlődésének. Minden biztonsági őr nem távolítható el vagy nyitható meg a gép futása közben. A művelet, hogy a munka sík sima és így tovább.