E-mailbenjsshuoying@hotmail.com

Lépjen kapcsolatba velünk+8613961933676

Szálláshelyek keresése

A vágógép fejlesztési iránya

Jun 08, 2017

Die Cutting Machine széles körben használják, a működési elv nem bonyolult, die-vágó technológia elsősorban a használata vágó kés, acél kés, fém penész, acélhuzal, a lenyomata keresztül, hogy gyakoroljon egy bizonyos nyomást, egy bizonyos alakra . Ha az egész nyomtatott anyag egyetlen grafikai termékre nyomódott, amely szerszámot tartalmaz; Ha az acélhuzal használata a nyomtatott anyagon a kilépési vagy hajlítási nyomok nyomainak nyomairól nevezett behúzás; Ha a yin és a yang használata két, az adott hőmérsékletre fűtött sablon, a nyomtatott anyag felszínére nyomtatva, a minta vagy betűtípus háromdimenziós hatásával, bronzozással; Ha egy alapanyag egy másik szubsztráton, amelyet a pasztának neveznek; Kivéve a termék eredeti részének maradékát Hulladék esetén.

1. A hagyományos matricák védjegy nyomtatási sajtó gyártási vállalkozások. A nehéz időkre való termelés, a termelés és az értékesítés évente csökken. Ennek az az oka, hogy a high-tech termékek, az egyik rendkívül hatékony rotációs típusú nyomdagép és flexo nyomdagép előállítása nyomtatással megnövekedett, sőt a kör alakú sajtolás-termelés hatékonysága jóval magasabb, mint a szaggatott nyomtatás - a gyártóberendezés mögött.

2. A kerek fordulatszámú kerek vágószerszámok a legnagyobb csomagolási termékek, a legjobb módja annak, hogy meghaljanak. A flexográfiai nyomdai gyártósorok, formanyomtatók, hullámos nyomtatású vágóhúzógépek, forgó matricák védjegyes nyomdagépek, gravírozónyomtató vágószalagok, például nyomtatási és csomagoló berendezések csatlakoztatására használják. A nyomdatechnika fejlesztésével, különösen a kör alakú forgácsoló dob feldolgozási szintjével a kör alakú vágás alkalmazási köre kiterjedtebb lesz, és tovább javul a forgácsolás termelési hatékonysága.

3. A nyomdaipar és a csomagolóipar gyors fejlődése következtében a vállalkozások léptékűek. Automatikus kiegyenlítés A Die Cutting Machine alkalmazási piaca tovább fog bővülni. Ezzel szemben a félautomata lapos vágógép értékesítési piac tovább csökken, az alacsony termelékenység mellett az üzemeltető munkaerő-intenzitása és egyéb okok miatt a biztonság is gyenge, hajlamos balesetekre, amelyek hátránya a fő út oka. Azonban a méret a kínai nyomtatási és csomagolóipar, a különbség az eszköz mérete lesz egy bizonyos piacon, még mindig szerepet játszik.