Az automatikus etetés a vágógép egy ilyen komplex berendezés

A nyomtatási technológia javításával egyre fontosabb szerepet játszik az automatikus etetésű vágógép az életünkben, az automatikus etetésű vágógép a befejező berendezések legfőbb ereje, a nyomdaipar folyamatosan növekszik és fejlődik, Vágás A mûködés iránti igény is növekszik, ezért különös figyelmet kell fordítanunk a berendezések üzemeltetésére, a problémák gyors felismerésére és a probléma megoldására. Akkor az automatikus etetés Die vágógép a működésében, hogy mi a probléma, hogy figyelmet kell fordítani rá?

A berendezés működése során időben kell ellenőrizni az alkatrészek forgatását, ha abnormális, azonnal le kell állítani, hogy ellenőrizzük és beállítsuk a rendellenes hang megszüntetését, majd a gyártást.

A papír elsősorban az automatikus adagolóvágó gépen van, annak ellenére, hogy ellenőrizni kell, hogy a papír megfelel-e a folyamat követelményeinek, függetlenül attól, hogy a hiba a megengedett tartományon belül van-e.

Az üzemeltetőknek szakembereknek kell lenniük, a nem üzemeltető személyzet nem működtetheti a berendezést a balesetek elkerülése érdekében.

Automatikus adagolás Die vágógép ilyen összetett berendezések, amelyeknek sok kötőelem, mint például az acél csavarok, nem húzza meg a szavakat okozza a szélét a kopás vagy karton eltört, és így tovább; Késtartókészülék, ha nem feszes A leesés folyamatát okozza.

A vaslemez tompítható jelölései gyakran szükségesek a helyszín ellenőrzéséhez, amennyiben az idegen testeket haladéktalanul el kell távolítani.

Rendszeresen telepíteni kell a kenőolajat a berendezés működéséhez, rendszeresen ellenőrizni kell, hogy a laza csavarok, a biztosítási kapcsoló érzékeny.

2002 óta Kína a világon a szerszámgépek legnagyobb fogyasztójává vált. Kína szerszámgép ipar szerkezete fejlesztése az automatizálás ipar továbbra is alkalmazkodni, vágógép gép technológia haladás felgyorsította a megvalósítása fenntartható fejlődés új út az iparosodás. A szerszámgép gyártási pontosságával és hatékonyságával, 2013-ban Kína CNC szerszámgép piaci kilátások is új változások. Jelenleg a hazánkban használt szerszámgépek nagy része rendes szerszámgép. A hagyományos szerszámgépek száma óriási, a biztonsági problémák pedig kiemelkedőek. Ezért a biztonsági kérdések jelentős akadályt jelentenek a fejlesztés számára. Növelje a biztonsági teljesítményt, javítja a gép biztonságát, megoldja az NC alacsony fokú problémáját, gyakori személyi sérüléseket, alacsony biztonságot, a termelés hatékonysága nem jelent nagy problémát. A CNC szerszámgépek befejezése után jelentősen javíthatja a feldolgozási hatékonyságot és az automatizálást, intelligens fokozatot. Csökkentse a veszélyes alkatrészekkel való érintkezés lehetőségét; Az operációs rendszer és a kezelőfelület egyre több ergonómiai követelmény, hatékonyan csökkentheti a kezelő hibaarányát, csökkentve a baleset által okozott balesetet.