Automatikus adagolású vágógép karbantartási tippek

Pre-precíziós beállítás, laposan táplált automatikus etetés Die vágógép annak biztosítására, hogy a precíziós pontosság előpozicionálási pontossága a kulcsparaméterek, állítsa be a pontosság a szabályozás által érintett több tényező, egyes szereplők gyakran csak a Az elővizsgálati rendszer, Ez a módszer tudománytalan. Bár az előzetes ellenőrző rendszer elkerülheti, hogy a papír ne legyen helyben, a fogazott papírt a megbízhatatlan papírcsavar és egyéb problémák okozzák, de ha valóban igazítani kívánja a rendszer pontosságát a rendszeren keresztül, a szonda átmérőjét ki kell igazítani Körülbelül 1 mm-ről 0,1 mm-re A riasztás pontossága, hogy ez nem érhető el. Ezért figyelembe kell vennie a nyomógörgőt, a papír időtartamát, az oldalsó szabályozást és egyéb tényezőket, a szabályozási pontosságot, hogy a lehető legjobb állapotban legyen.

Nagyon fontos, hogy az üzemeltető egy része kikapcsolja ezt a detektálási funkciót egy lapadagoló automata vágógéphez, ami rendkívül veszélyes. Ha a sajtó - A normál és a papír kimutatásának észlelése, akkor ha a papírelakadási minisztérium a papírelakadást követően néhány papírréteg azonnal felborul, autóbalesetet, a berendezés károsodását okozza, és a baleset nagyon nehéz foglalkozni vele.

A kenőanyagok rendszeres cseréje, a márkás egylapos automatikus öntés Die Cutting Machine gyári dokumentumok nagyon szigorú kenési ciklus asztal, a különböző alkatrészek kenőanyagok márkájú, modell, különösen a kenőolaj ciklus cseréje részletes igény. Általában az alapvető üzleti vállalkozások szerint a követelményeket a márka, modell vásárolni kenőanyagok, de véletlenül a rendszeres cseréje kenőanyagok. Számos berendezés kenéskezelő személyzet cseréje az olajciklus jön, lásd az olaj a tüzelőanyag-tartályban még mindig nagyon világos, a költségeket figyelembe véve, hogy hagyjon fel az új kenőanyagok tervét, hagyja, hogy a berendezés továbbra is fut.