Automatikus meghalni vágó gép karbantartási tippek

Előre precíziós kiigazítás, íves automatikus Die vágógép, hogy arról, hogy a legfontosabb paraméterek, a pontosság, a rendelet kiigazítása előre standard pontossága pontossága magában foglalja számos tényező, egyes piaci szereplők gyakran csak használni a előzetes ellenőrzési rendszer, ez a módszer a tudománytalan. Bár az előzetes ellenőrzés rendszer elkerülhető, ha a könyv nem szerepel hely, fog sor megfogó papír okozott mellett megbízhatatlan papír döntés és az egyéb kérdéseket, de ha igazán állítsa be a rendszer, a rendszer pontossága, a szonda átmérője körülbelül 1 mm-es kell beállítani 0,1 mm-rel ébresztés pontosságát, az a tény, hogy ez nem lehet elérni. Ezért figyelembe kell vennie a nyomás henger, papír idő, oldalsó rendelet és egyéb tényezők, a rendelet pontosságot, állítsuk be a legjobb állapotban.

Nagyon fontos része az üzemeltetőt, hogy kapcsolja ki a nyomozás függvény egy íves automatikus meghalni vágó gép, amely rendkívül veszélyes, ha a press-fit táplálja kimutatása normális, és a papír nyomozás zárva van, majd egyszer a sajtó osztály, papír jam helyzete, néhány réteg papír akarat azonnal egymáson, hatására egy autóbalesetben, nagy kár, hogy a berendezések, a baleset pedig nagyon nehéz kezelni.

Kenőanyagok, a márka egy lapos automatikus meghalni vágó gép gyári dokumentumok rendszeres cseréje nagyon szigorú kenés ciklus táblázat, a különböző részeit a berendezés szükséges kenőanyagok márka, modell, különösen a csere a kenőanyagok olaj-ciklus a kereset részletes. Általánosságban az alapvető üzleti vállalkozások követelményeinek a márka, modell vásárolni kenőanyagok, de véletlenül a kenőanyagok rendszeres cseréje. Sok berendezések kenési irányító személyzet a csere, az olaj-ciklus jön, lát, az olajat a tüzelőanyag-tartály még mindig nagyon világos, a költség-a figyelmet, hogy feladja a csere, új kenőanyagok terv, hagyja, hogy a berendezés tovább futnak.