Daraboló gép forgácsolási sebesség

A modern gépek feldolgozó ipar fejlesztésére, minőségének folyamatos javítása és a pontosság, a vágás, a termelés hatékonyságának javítása, csökkenti a termelési költségek magas, intelligens és automatikus vágás funkció is követelmény növelése. CNC megmunkálógép kialakulását meg kell felelnie a modern gépi feldolgozás. A vágó láng cutter, plazmavágó gép, lézervágó gép, vízsugaras vágás van osztva. Lézervágó gép a leghatékonyabb, vágási pontosság és a vágási vastagság értéke általában kicsi. A forgácsolási sebesség a plazmavágó gép is nagyon gyors, és a vágási felület bizonyos lejtőn. Lángvágó célja a nagy szén-acél anyag. Lézervágó gép a leghatékonyabb, vágási pontosság és a vágási vastagság értéke általában kicsi.

Körű alkalmazása

Használni vágógép fém és nemfémes iparágak, általában az összehasonlítás nem fémes ipar pontok aprólékos, mint a vágott kő, a kő vágógép, a víz vágógép, látta, hogy vágó, és vágott a ruhát, és műanyag, vegyi szál lézer termékek vágógép, penge vágógép, fém anyagok vágás van, Lángvágó, plazmavágó gép, Lángvágó, CNC megmunkálógép belül és kézi kétféle nagy, a kategória, a manuális, a kis sportkocsi, félautomata, tiszta kézi, CNC, töltőhely CNC megmunkálógép, konzolos típusú CNC megmunkálógép, asztali CNC megmunkálógép, interfingering vonalak, nc vágó, és így tovább!

költség

A leg--bb drága lézervágó gép, és is van egyfajta high-tech pontosság és a leghatékonyabb vágó berendezések, víz kés vágógép, Lángvágó újra költsége viszonylag alacsony, plazma vágó gép használata a legalacsonyabb költség (darabonként)

A felső Öblösüveg gyártás sorban vagy javítása a termelés különböző fogjuk választani az automatikus különleges Üvegvágók, de a vásárlás a következő pontokat:

I. vágási pontosság

Ez általában szükséges alatt 0.5 mm építési ipar osztály; Viszont követelmény az autóipari reflektor 0 alatt van. Olmm. Gép gyártók számára precíziós általában a plusz vagy mínusz 0. 2 mm, de nem lát a bevezetőt, a kézikönyvek, a fény kell egy teljes, ha az elfogadási teszt a program, az intézkedés tényleges vágási pontossága termékek, precíziós vágó általában van egy tucat tesztelje minta felületén. Vizsgálatával, mi teljes mértékben felfogni a laposság a vágás platform és a Szinkronizálás-vezérlés a rendszer.

2. a vágási sebesség

A előfeltétele a megfelelő vágási pontosság beszélhetünk sebesség miatt a rövid vágásfordulójú platform, a szemét a legmagasabb sebesség,-a ' nehéz eldönteni, hogy tudjuk használni daraboló gép szervomeghajtást függvény a szoftver szimuláció ellenőrzéséhez hogy a sebessége, a motor, hogy elérjék a legmagasabb. Nem vágott a forgácsolási sebesség, növeli a összeadás és sebesség csökkentése. A tengelyek külön-külön és egyszerre is vizsgálni.

3. a szedés optimalizálás funkció automatikus

Ott a végén a vágógép, úgy a feldolgozási költségek és a mennyisége a különlegessége a munkadarabot, általában nem magasan képzett emberek száraz, amely megköveteli, vágó gép működése egyszerű, és könnyen érthető, nem túl bonyolult, egyébként nem lesz egy nagy megfizethető gépek nem engedheti meg magának a kínos helyzetet. A legjobb, hogy a függvény-ból elkerül hiba, mert a hazai hátlap üveg néha hibás termékek. A grafikon könyvtár a speciális típusú vágott és rugalmasabb legyen, kell, hogy a grafikon, a CAD-ahhoz, hogy részt vegyenek az elrendezés.

4. fenntartása a megfelelő

I / 0 és mechanikai érzékelők a jel nem túl sokat, felesleges kapcsoló szerelve és lámpa kevesebb, amennyire csak lehetséges, mert egyszer vagy egy mechanikus eszköz hatással lesz a gép, alkatrész meghibásodása valószínűség használata alacsony , kevesebb is kisebb, könnyen talált hibát, és alkatrészeknek, legjobb debug minden képernyőn az I / 0-jel állapotát. Karbantartási költségek is fontos tényező, hogy úgy kell tekinteni, ha a vásárlás egy gép.

5. az energia-megtakarítás

Ugyanúgy a vágás méretbeli követelmények elvégezhető legyen a vágási lehetőségek az energiafogyasztás hozhat számos előnnyel jár a vállalati. Egyik, hogy a környezetvédelem és az energiatakarékosság. A második az, hogy mentse a cég napi kiadások.