E-mailbenjsshuoying@hotmail.com

Lépjen kapcsolatba velünk+8613961933676

Szálláshelyek keresése

Meghalni vágó gép méretre vágása, amikor a Burst sor megoldás!

Oct 18, 2017

Egyes ügyfelek kérte, Xiao Bian mondta meghalni vágó gép hiba, de nem tudom, hol a probléma, és később egy kis sor gyártók le egy kis meghalni vágó gép hiba, Xiaobian hallották ezeket az ügyeket, tudni, hogy a mold megmunkálógép meghal, ha a burst sor, akkor mi meghalni vágó gép meghal, ha a tört vonal? Általában a termékről, a lapos nyomás aranyozó gép meghalni vágó, vagy a kész összecsukható, behúzás, a papír kiváló. Ez a hiba gyakran fordul elő, a testben meghalni vágó gép; Hogyan kell kezelni ezeket a helyzeteket? Pole darab lyukasztó gép Xiaobian mondani;

Először is a papírvastagság (lemez) túl nagy, a rövid támadás sor, ezúttal a választás a penész vágási drót magasság ésszerűnek kell lennie.

Másodszor az acél lemez után a robbanásveszélyes sor, ezúttal a papírt kell papír vékony pad.

Harmadszor a die daraboló gép nyomás esetén túl nagy a robbanásveszélyes sort, ebben az időben kell hogy csökkentsük a nyomást, úgy, hogy a hulladék csak más oldalon.

Negyedik, behúzás penész vagy túl vastag a papír végét, behúzás keskeny, robbanásveszélyes vonal. Kell használni a megfelelő vastagsága a behúzás meghal, behúzás szélessége a mérsékelt.

5, papír éles, alacsony víztartalom, különösen azáltal, hogy magas hőmérsékletű Fényezett papír, vágás, ha meghal a robbanásveszélyes vonal. Ebben az időben a meghalni, mielőtt az első papír nedvességtartalma, lehet hozzászokott a papírt, hogy a szegény víz vizet, adjunk hozzá a víztartalom, úgy, hogy a szint kissé rugalmas, és aranyozó gép. Miután a méretre vágása, ha a mezőbe, ha a tört vonal, a víz, hogy csökkentsék a burst sor helyzet a ránc.

Hat, egy nagy terület a kék vagy fekete és más sötét színű mező kivágott után a robbanásveszélyes szín, tört vonal megjelenésének nyomtatása Nyomtatás, szabadkézi elemek hozzáadása, vagy szabadkézi elemek adalékanyagok hozzáadása növeli a tapadást a tinta a papíron, csökkenti a robbanás színe sötét festékkel, tört vonal megjelenését.

Hét, levágta a felhalmozódása a papír por a nyílásba, a robbanásveszélyes sorban. Szereplők kell azonnal felszámolása tiszta papír, idegen anyag és így tovább.