A vágógép széles körű alkalmazásokhoz

A vágógép az emberi fejlődéshez való nagy hozzájárulásban, a tudomány és a technológia gyors fejlődésével számos indiai felszereléstípuson belül Kína vágógépének terméktechnológiája és iparosodása magas szintet ért el, a főbb jelek a következő néhány aspektusban :

Először is, a Die Cutting Machine behozatala csökkent, az export tovább nő. A vámstatisztika szerint: az öntött formázó berendezések behozatala 2002-ben 461, 25.219 millió dollár; Import 2004-ben 455 egység, 26.028 millió dollár; 2004 1-3 negyedéves import 213 egységből, 17,151 millió dollár; Várhatóan import trendek egész évben csökken. Export 2007-ben 765 egység, 1086,1 millió dollár; Export 2003-ban 1066 egység, 13.893 millió dollár; 2004 1 - 3 negyedéves export 958 egység, 15.591 millió dollár, várhatóan az év egészére exportálódik.

Másodszor a Die Cutting Machine fajtái a hazai nyomtatási és csomagolóipar alapvető szükségleteinek kielégítésére. Kína képes volt gyártani, beleértve az automatikus lelapítás Die vágógép, beleértve a védjegy Die vágógép, matricák védjegy Die vágógép, kerek nyomású Die vágógép, kerek nyomású Die vágógép, lapos die die vágógép és egyéb termékek, már képes volt Kötődoboz-vágókészülékek gyártására, mint például: flexográfiai nyomdagépek, gravírozógépek, matricák nyomdagépek, hullámos nyomtatású hornyológépek és más berendezés vágóelemek.

Die Cutting Machine széles körben használják, a működési elv nem bonyolult, die-vágó technológia elsősorban a használata vágó kés, acél kés, fém penész, acélhuzal, a lenyomata keresztül, hogy gyakoroljon egy bizonyos nyomást, egy bizonyos alakra . Ha az egész nyomtatott anyag egyetlen grafikai termékre nyomódott, amely szerszámot tartalmaz; Ha az acélhuzal használata a nyomtatott anyagon a kilépési vagy hajlítási nyomok nyomainak nyomairól nevezett behúzás; Ha a yin és a yang használata két, az adott hőmérsékletre fűtött sablon, a nyomtatott anyag felszínére nyomtatva, a minta vagy betűtípus háromdimenziós hatásával, bronzozással; Ha egy alapanyag egy másik szubsztráton, amelyet a pasztának neveznek; Kivéve a termék eredeti részének maradékát Hulladék esetén.

A vágógép fejlesztési iránya

1. A hagyományos matricák védjegy nyomtatási sajtó gyártási vállalkozások. A nehéz időkre való termelés, a termelés és az értékesítés évente csökken. Ennek az az oka, hogy a high-tech termékek, az egyik rendkívül hatékony rotációs típusú nyomdagép és flexo nyomdagép előállítása nyomtatással megnövekedett, sőt a kör alakú sajtolás-termelés hatékonysága jóval magasabb, mint a szaggatott nyomtatás - a gyártóberendezés mögött.

2. A kerek fordulatszámú kerek vágószerszámok a legnagyobb csomagolási termékek, a legjobb módja annak, hogy meghaljanak. A flexográfiai nyomdai gyártósorok, formanyomtatók, hullámos nyomtatású vágóhúzógépek, forgó matricák védjegyes nyomdagépek, gravírozónyomtató vágószalagok, például nyomtatási és csomagoló berendezések csatlakoztatására használják. A nyomdatechnika fejlesztésével, különösen a kör alakú forgácsoló dob feldolgozási szintjével a kör alakú vágás alkalmazási köre kiterjedtebb lesz, és tovább javul a forgácsolás termelési hatékonysága.

3. A nyomdaipar és a csomagolóipar gyors fejlődése következtében a vállalkozások léptékűek. Automatikus kiegyenlítés A Die Cutting Machine alkalmazási piaca tovább fog bővülni. Ezzel szemben a félautomata lapos vágógép értékesítési piac tovább csökken, az alacsony termelékenység mellett az üzemeltető munkaerő-intenzitása és egyéb okok miatt a biztonság is gyenge, hajlamos balesetekre, amelyek hátránya a fő út oka. Azonban a méret a kínai nyomtatási és csomagolóipar, a különbség az eszköz mérete lesz egy bizonyos piacon, még mindig szerepet játszik.