A vágógépnek figyelnie kell és megoldania a hét legfontosabb problémát

Először is, a berendezések alkatrészeinek feldolgozása és összeszerelési pontossága

A bentlakásos gépgyártás technikai szintje, a vágógép, a durva feldolgozás sok része. Az intermittáló mechanizmus és a fő hajtásrendszer, valamint az illesztési és gyártási pontosság közötti lánc közvetlenül befolyásolja a gép sebességét, ha a szerelési pontosság befolyásolja a vágási pontosságot és zajt okoz. Egy másik példa a könyökök nyomásának mechanizmusa és a mozgatható platform, hogy meghatározza a rést, ésszerűtlen, rezgést okoz, befolyásolja a sebességet és a pontosságot.

Másodszor, szakaszos intézmények, láncok és etetés

Lecsapott Die vágógép használatával egyenlő indexáló bütykös mechanizmus, a formája a bütykös ésszerű a kulcs. A láncfeszesség mérsékelt, túl feszes vagy túl laza hatással lesz a vágási pontosságra. Lapos nyomású vágógép a papír betáplálására többnyire szilárd, de a nagysebességű mozgás még mindig könnyen deformálható, vészleállító tehetetlenség. Jó fogak nagy keménységű és könnyű súly, szög és nyomás mérete mérsékelt.

Harmadszor, az átviteli rendszer

Az aktuális meghajtó meghajtó hajtja a motort és a csigahajtóművet. A féregfogaskerékek többnyire csavarvonalas fogak, meg kell jegyezni, hogy ha a csigakerék és a csigahajtás az al-kerékben van, a fogak és a fogak a holtjáték-méret között megfelelőek. A holtjáték túl nagy, a csigahajtás nem sima; Túl alacsony a kesztyű, nem járul hozzá a kenőanyagok áramlásához. Van egy irracionális nyomásszög, amely befolyásolja a sebességváltó simaságát.

Négy, forgácsoló kivitel, forgácsoló kés és gumi

Ez a három a vágás alapvető része, közvetlenül kapcsolódnak a vágás minőségéhez. A lemez egyenletes sűrűséget, könnyű súlyt, nagy keménységet, jó rugalmasságot, könnyű feldolgozást, sima, erős, a stabilitást követően beágyazott késeset és többször cserélhető. A kés éle, éles, a kés magassága és a kése hajlító nagy kése. A gumi rudak keménységének mérsékeltnek kell lennie, nem kell megnyomnia a kést, és a rugalmasság sem elegendő.

Ötödször, az etetési sebesség és a pozícionáló mechanizmus

Jelenleg az általánosan alkalmazott módszer a folyamatos etetés, vagyis az elülső lap és a hátlap egybeesik. Ez a módszer sima és gyors, de a papír gyors mozgása az előszabályozás pozícionálásánál nagy hatással van, a papír az erő krimpelése vagy pattogása után, ami helymeghatározást eredményez. Az ideális vágógépnek gondoskodnia kell arról, hogy a forgácsolási sebesség egyidejűleg a papíron a takarmányozási platformon a lehető legalacsonyabb legyen.

Hat, láncvezető

A vezetősín szerepe a lánc pozícionálásában és vezérlésében. A vezetősín vastagságának alkalmasnak kell lennie és beilleszthető a láncba. A felső és az alsó sínek közötti távolságnak biztosítania kell, hogy a lánc a sima, túl kicsi legyen, hogy növelje az áttét ellenállását; Túl nagy lánc könnyen verni. A vezetősín pályája és a lánc hossza szintén befolyásolja a gép teljesítményét.

Hét, nyomás intézmény

A vágógép legfontosabb eszköze a nyomást kifejtő mechanizmus. Jelenleg a leggyakoribb kettős könyökcső mechanizmus, a forgattyú egy héttel forog, kétszer teszi az aktív platformot a legmagasabb határérték eléréséhez. Annak érdekében, hogy biztosítsa a vágás minőségét, az egész edényt nyomás alá helyezve is kényszeríteni kell. Tehát a felső és az alsó felületek munkaterületének párhuzamosnak kell lennie. Ha a formatervezés ésszerűtlensége egyenetlen nyomást eredményez, az üresjárat túl nagy.