Hogyan működik a hideg présgép?

Hideg présgép, a mindennapi életben vagyunk, a munkát gyakran használják, de nem ismerjük mindenkinek a "hidraulikus sajtót", hogy tudjuk-e? A hideg présgép nagyjából pontok formájában működik: csavaros, hidraulikus típusú. Általános hidraulikus hidegnyomás A gép teljesítménye minden szempontból jobb. Hidraulikus hideg présgép A munka zajja kicsi, gyors emelési sebesség. A hidraulikus hidraulikus présgép fő alkotóelemei: hidraulikus rendszer, elektromos vezérlő rendszer, nyomólemez és testösszetétel.

A hidraulikus hidegprésgép fő szerkezete

Főleg: hidraulikus rendszer, elektromos vezérlő rendszer, nyomólemez és testösszetétel.

Hidraulikus rendszer: hengerből, üzemanyagtartályból, olajszivattyúból, olajszivattyú motorból, szabályozó szelepblokkból és nyomásmérőből áll. A tartályt olajjal tölti meg, amelyet az olajszivattyú pumpál a szivattyúolaj vezetésére. Az olajat a hengerhez kell csatlakoztatni a cső csatlakoztatásával, hogy a henger működjön. A nyomáscsökkentő szelep lehetővé teszi a présgépet az extrudálási folyamat során, hogy nyomást gyakoroljon, sima szerepet játszik az elektromágneses golyó. A szelepet a rendszer által beállított nyomás fenntartására használják, és a nyomásmérőt a nyomás mérésére használják.

Elektromos vezérlőrendszer: főleg a fő áramkör és a vezérlő áramkör, az áramkör automatikus megszakítókkal, biztosítékokkal, váltakozó áramú kontaktorral a présgépen, mágnesszelepen, mint például a túlterhelés, a rövidzárlat, a nyomásveszteség és a feszültségcsökkenés elleni védelem.

Platina kiegyensúlyozó mechanizmus: elsősorban az egyenlegemelő állvány, emelőszerkezet, forgó tengely. Fix forgócsapágy-összetétel, bal és jobb két kiegyensúlyozott állvány a futóműre szerelve. A forgó tengely két vége fel van szerelve emelőművel. A forgó tengely mindkét vége csapágyazással van felszerelve, hogy rugalmasan forgatható legyen a forgó tengellyel. Ha az emelőlemezt felemeli, az emelőszerkezet nem egyensúlyozza a rackot? Forgassa el úgy, hogy a nyomólemez az emelési folyamat során mindig kiegyensúlyozott legyen.

Platina: a felső lemez és az alsó lemez. A felső és az alsó lemezek hegesztett profilok és acéllemez, a munkasík az átlagos marógépen egy nagy marógépen, hogy biztosítsák a sima és egyenletes munkasíkot. A felső nyomólemez a henger palack rúdjához van csatlakoztatva, és a nyomólemez emelését és leeresztését a henger emelése és leeresztése valósítja meg. Nyomólemezen közvetlenül a törzsállományra hegesztve. Az egész szerkezet rögzítése.

Fuselage: hegesztett lemezacél, kompakt szerkezet, jó szilárdság.