A vágógép problémájának megoldása nem sima papír

Számos oka van annak, hogy a papír nem sima, főleg a papír deformációjához, a nyomtatott felület túlságosan sima vagy egyéb mechanikai hiba okozta.

(1) A papír deformálódása miatt nem sima

Mivel a vágási folyamat a nyomtatási folyamat vége, a papír számos folyamat után könnyen deformálódhat, különösen magas hőmérséklet, nagynyomású polírozás után. Miután a film komolyabb deformáció a papír, akkor Feida gyakran nem lehet sima papír.

(2) a nyomtatott felületről túl sima, mert a papír nem sima

Miután a film bevonat termékek miatt a felület túl sima, hanem a papír okozott némi nehézséget. A fenti két esetnél a tapasztalt üzemeltetők elvégzik az előkészítő munkát a papír előtt, például: papírt töltenek be, papírt adagolnak a papír ékhez vagy papírtekercshez, hogy előzetesen megtartsák a papírt, amikor a papír előtte játssza az oldalt, kopog a papírmunka vagy a vágógép sebességének csökkentése, általában elkerülheti ezt a problémát.

(3) az etetési nehézségek által okozott mechanikai meghibásodás

Feida szívó szívás nem elegendő, a papír bolyhos a sík a helyszín nem megfelelő, a szabályok nem pontosak, és más mechanikai okok miatt a folyamat a papír betöltése ferde, kettős lapok, üres és egyéb hibák. Mindaddig, amíg a szokásos vágógép karbantartási munkálatai és a beállítás mechanikus részei elkerülendők, az etetési nehézségek okozta mechanikai meghibásodás miatt.