Bevezetés a vágógép tényezőire

Milyen Die Cutting Machine?

1, kerek nyomású vágógép

A görgő egyenértékű a nyomóhengerrel, a vágási nyomás; A másik egy görgős késű penész. A görgős késgyártónak két fő fajtája van a fából és a fémből, az előbbiek főként vágott, nagyon vastag, hullámkartonból készültek, amelyek kémiai korrózióval vagy elektronikus gravírozási módszerrel rendelkeznek fémdobos penge formázására, főként öntapadó címkék és védjegy vágás céljából. Is egy fém tekercs kést meghal főleg a csúcskategóriás hosszú távú termékek, a használata törés vagy nyíró típusát.

2, kerek nyomású vágógép

Kerek nyomású vágógép a piacon történő alkalmazása ritkán, nincs professzionális gyártója, itt ne ismételje meg őket.

3, lapos nyomású vágógép

A lapos vágógép jelenleg a legszélesebb körben használt leggyakoribb típus, de a hazai és a külföldi gyártók modellje is.

1, Die Cutting Machine vágólemez, ha a forma a komplex, vagy elrendezett sok élő részek, és die-vágási pont nagyon kicsi, nagyon kevés, könnyen okozhat vágó vágás, amikor a verziót. Ezen a ponton megfelelőnek kell lennie a pontok számának növeléséhez, ha lehetséges, legyen a munkadarab hosszának hossza és a papír iránya, hogy konzisztens maradjon.

2, ha a rugalmas szalag (vagy szivacs) túlságosan lágy, nem tudja sikeresen visszafordítani a papírt, akkor is laza változatot okoz. Ebben az időben kell használni nagy keménységű, jó rugalmasságát a kiváló minőségű rugalmas szalag (vagy szivacs).

3, nyomás sor túl korai kezdeni egy kis változata a fontos okok miatt. A vágószerszám vágása után, amikor a mozgó emelőkosár le van hajtva, bár a papír rugalmas szalag (szivacs) a késvonalból, de mivel a rugalmas szalag (szivacs) általában magasabb, mint a 2-3 mm-es kés, ezúttal A megfogó sor A mozgás elindítása, mert a rugalmas szalag (szivacs) miatt még mindig nyomja a papírt a vágópadlón, és könnyű levágni a papírt okozta laza verzió. Ezen a ponton laza szakadást kell végezni, és a fő keréktengely kapcsolóhüvelyt, hogy a mozgó emelvényt a felső holtpontról lefelé 7-ről 8 mm-re állítsák (hullámos vágás, ha a vágás 10-15 mm lenne), a nyomássor elkezdett mozogni .