A módszer hideg hidraulikus Prés finomítása

Hidraulikus hideg nyomja meg a gép egy hideg nyomja meg a gép képest az általános hideg nyomja meg a gép, hidraulikus hideg sajtó minden szempontból jó teljesítmény és alacsony zajszint, emelési sebesség. Hidraulikus sajtó a hideg gép munka egy ideig, annak szükségességét, hogy töltse ki a hideg Press gépen hidraulika olaj, sajátos módszere a következő utántöltés:

1, a kar irányába a pályán, párhuzamosan elhelyezett balra fordult 45 °-os pozíció, miután úgy, hogy a vödör henger Dugattyúrúd teljesen a rúd henger Dugattyúrúd teljesen behúzva, lassan lefelé a boom, így lapát vödröt a földön és aztán fordít-ból f a motor, nyissa meg a tartály Lefúvó impulzus, húzza a fogantyút működésének, többször is okozta a rendszer visszamaradó nyomás súly release pedál.

2, a benzinmotoros alaposan tisztítsa meg a Csőkötések, a szivattyú és a motor csatlakozó, tedd az olaj dugó, a tüzelőanyag-tartály, üzemanyag töltő tetején és alján az olaj leeresztő- és a környék.

3, nyissa meg az olaj leeresztő szelep, és az alján az olaj leeresztő dugó, úgy, hogy a régi olaj az olaj az olaj-tartályba.

4, nyissa meg a tüzelőanyag-tartályt, a tüzelőanyag-tartály eltávolítása, távolítsa el az üzemanyag-szűrő, ellenőrizze az alján a tartály és az oldalán, sarkában a maradék olajat tartalmaz fém por vagy más szennyeződés. Alaposan tisztítsa meg a tartályt, először dízel tisztító kétszer, és a sűrített levegőt a tüzelőanyag-tartály belsejében. Ellenőrizze, hogy a belső sarkokat vannak maradék iszapot, szennyeződések, stb, amíg a tiszta fel eddig, és végül mossuk át új olaj újra.

5, a bontási, a cső.

6, távolítsa el a szűrőt a rendszer szűrőt. Cserélje ki a szűrő, szükséges, hogy gondosan ellenőrizze a szűrő, vagy anélkül a fém por vagy más szennyeződés, így érthető a rendszer viselet részei.

7, engedje el a fő hidraulikus szivattyú, forgódugattyús motor, séta a motor üreg belsejében, a régi olaj, és tele van új olaj.

Hidraulikus hideg sajtó MachineCold Press gépen mindenki számára, hogy vezessenek be itt, ha érdekli a mi bevezetésének tartalmát üzemanyagtöltő módszer, keresse a hivatalos honlapon, vagy telefonos kapcsolatot a gyártók, hogy megértsék.