A hidraulikus hideg présgép finomítási módszere

A hidraulikus hideg présgép egyfajta hideg présgép, összehasonlítva az általános hideg présgép, hidraulikus hideg présgép minden szempontból a jó teljesítmény, és az alacsony zaj, emelési sebesség. Hidraulikus hideg présgép dolgozik egy ideig, hogy meg kell tölteni a hideg sajtológép hidraulikaolaj, a konkrét üzemanyag-feltöltési mód az alábbiak szerint:

1, a karral párhuzamosan helyezkedik el a pálya iránya, majd forduljon balra a 45 ° -os pozíció után, úgy, hogy a vödör hengerpenge teljesen meghosszabbodott, a rúdhenger dugattyúrúdja teljesen visszahúzott, lassan lefelé a gém felett, Majd kapcsolja ki a motort, nyissa ki a tartály kioldó szelepét, húzza meg a fogantyú működését oda-vissza, és többször beindítson pedált, hogy felszabadítsa a rendszer által okozott nyomást.

2, a benzin alaposan tisztítsa meg a csőcsatlakozókat, a szivattyút és a motorcsatlakozót, tegye be az olajdugót, az üzemanyagtartályt az üzemanyagtöltő tetején és az olajleeresztő alját és környékét.

3, nyissa ki az olajleeresztő szelepet és az olajleeresztő dugó alját, hogy az összes öreg olajat az olajtartályba illessze.

4, nyissa ki az üzemanyagtartály üzemanyagtartályát, távolítsa el a töltőszűrőt, ellenőrizze a tartály alját és oldalát, a maradékolaj sarkát tartalmaz fémpor vagy más szennyeződés. Alaposan tisztítsa meg a tartályt, először kétszeres tisztítással, majd sűrített levegőt használjon az üzemanyagtartályban. Ellenőrizze a belső sarkokat, hogy vannak-e maradék iszap, szennyeződések stb., Egészen a tisztításáig, és végül öblítsék újra az olajat.

5, a cső lebontása.

6, távolítsa el a rendszerszűrőt az összes szűrő számára. Cserélje ki a szűrőt, a szűrőt alaposan ellenőrizni kell fémporral vagy anélkül, vagy más szennyeződésekkel, hogy megértse a rendszer kopását.

7, hagyja el a fő hidraulikus szivattyú, forgó motor, séta motor üreg belül a régi olaj, és tele van új olajjal.

Hidraulikus hideg-présgép a tankolás módjára mindenki számára, hogy itt mutasson be, ha érdekel a bevezetésünk tartalmát, böngésszen a hivatalos honlapunkon vagy telefonon kapcsolatba a gyártónkkal, hogy megértsük.