Számos tényező befolyásolja a hatékonyságát a megdöntött vágógép

1. Vágási sebesség: teljesen automatikus lehúzó vágógép A vágási sebesség nagyon gyors, mint a korábbi Die Cutting Machine a fenti sebesség javult többször is, vágási sebesség garantálja a hatékonyságát a teljes vágógép,

2. Táplálási méret és magasság: A tervezési folyamat fejlesztésével a teljesen automatikus lehúzó Die Cutting Machine betölti a papír méretét és a folyamatos javítás magasságát, hogy többféle kartonpapír termékeket haljon meg;

3. Takarmányozási módszer: a hagyományos etetési módszert alkalmazzák a szállítószalag szállítására, az új típusú tollat automatikus papírszívó technológiával használják, az automatikus papírszívó technológia gyorsan és pontosan elvégezheti a papírt, stb.

4. Die Cutting Machine stabilitás: Most a vágógép technológia érettebb, a vágási sebesség és a pontosság nagyon stabil, ezért a lapos nyomás Die Cutting Machine gép stabilitását nagyon jól sikerült.

A vágógép útja a vágás útján

1. Telepítés és készenlét

A vágógépet a különböző vágási módszereknél, az időváltozás telepítésében és készenlétében is nagyszerűen használják. Ha az idő szerint rendezik, az entitás a legrövidebb lyukasztást követi, ezt követi a lemezes lyukasztás, majd a fizikai nyomáscsökkentés, majd végül a papírnyomás csökkentése.

Általánosságban elmondható, hogy a telepítési idő ütemezési módja viszonylag rövid, a technológia nem bonyolult, a gépbeállítás is nagyon kicsi, a rendes személyzet számára alkalmas. Komolyabb összepréselés, amely megkívánja, hogy az üzemeltető gazdag szakmai tapasztalattal és magas szintű munkatapasztalattal rendelkezik.

2. működési sebesség

Általában a forgóasztal telepítése és hibakeresése, majd a munka sebessége rendkívül gyors. De az általános újonc hajlandó használni a lassabb, dob típusú szerszámvágást, és ennek a szerszámvágó eljárásnak a használatát egy sztrippelő papírszétválasztási eljáráson keresztül, amely közismert nevén a dobozgép.