A hideg sajtológép karbantartása és karbantartása köteles figyelni a módszerre

Ahogy mondja, a gép karbantartásának és karbantartásának napi munkáját fenntartó jó gép nemcsak javíthatja a termelés hatékonyságát és csökkenti a karbantartási költségeket, hanem az emberek is keményen dolgoznak a mechanikai termékeken, érzelmi kifejezésen. De Linyi fa Linsen gép azt mondani, hogy a karbantartás is figyelni a módszerek és technikák, helytelen karbantartás nem csak nem sikerült elérni a kívánt eredményt, hanem a gépek előre nem látható károkat, és a vállalkozás, hogy némi gazdasági veszteségeket.

Karbantartást és karbantartást külön kell elvégezni, a hideg présgép napi karbantartása magában foglalja:

1. A gép tisztaságának megőrzése érdekében tartsa a hajtómű alkatrészeit és a forgó csatlakozópontokat. Ne szerelje össze a gépen a törmeléket.

2. Ellenőrizze a hengerperem és a henger időtartamát, és a rögzítőperem felső lapját a csavarok laza állapotában és időben meghúzzák; Ellenőrizze, hogy az olajkörös szivárgás és időszerű javítás; Ellenőrizze a nyomólemez pozícionáló görgőt és az emelő bilincset, a rack használatát;

3. Hetente egyszer ellenőrizze a tartályban lévő olajat: ellenőrizni kell, hogy az olaj piszkos-e és idővel kicserélik-e. Vajon elegendő az olaj és töltse az időt? A hidraulikaolaj kiválaszthatja a Nagy Fal 68 #, Mobil MOBIL: DTE26 kopásgátló hidraulikaolajat.

A hidegnyomógépek karbantartása a működés idején: a gépet a helyes működési módnak megfelelően működteti, szigorúan tilos a munkadarabot az eredeti tervezési tartományon túl megnyomni. A munkadarab helyes módon van elhelyezve, és a nyomás és az egyenetlen nyomás szigorúan tilos.