A hideg présgép karbantartása nagyon fontos

A hideg-présgép az egyik leggyakrabban használt gép a famegmunkáló iparban. Főleg lemezburkolatok ragasztására és furnérozására használják. A hideg présgép használata után a hideg présgép a karbantartási munkák elvégzésére szolgál. A hidegnyomógépek karbantartása teljes szabványt tartalmaz. Amikor elfogyunk, hogyan kell fenntartani a hideg présgépet? Itt mindenki bemutatni.

1, az egyes osztályok vége után tisztítsa meg a sajtót, és győződjön meg arról, hogy a csavar tiszták.

2, heti turbinák, lapátok, emelőcsavar a kenéshez, emelőcsavar és anyátöltőolaj. 3, a hengerolaj felületét 25-45 mm között kell tartani, például a 25 mm alatti olajfelületet hidraulikaolajjal, üzemanyagtartállyal kell tölteni, először a felső és az alsó táblázatban több mint 100 mm magasságú tömböt kell kitöltenie, majd töltse fel a Olajellátás. 4, a henger dugattyú jitter vagy éles hang, a gáz ki kell engedni

5, szigorúan tilos henger az út használata, hogy megtiltsák a nyomás vagy nyomáscsökkentés történik, amikor a feldolgozás.

A hideg présgép karbantartása nagyon fontos, csak a megfelelő karbantartás, a hidegnyomógépek meghibásodásának csökkentése, a hidegprésgép élettartama meghosszabbítása, a hidegnyomógépekkel kapcsolatos tartalom további megkeresése, kérjük, látogasson el weboldalunkra vagy telefonjára Tovább A

Értsd meg a hideg nyomdagép árait, hogy először meg kell értened ezt a berendezést, vagy ismered az árat, de nem tudod használni, mi a jelentése! A Henan Cold Press Machine készülékek gyártói sok, de a Cold Press Machine technológiával nagyon ismerős technológia nem kevés, ha bevonni a Cold Press Machine projektet, meg kell találnunk egy professzionális gyártót a berendezések és szolgáltatások beszerzéséhez.

Technikai munkatársaink a következő hideg nyomógépek ismeretét nyújtják Önnek:

Hideg présgép, azaz hideg és száraz kompresszor. A sűrített levegőben lévő vízgőz mennyiségét a sűrített levegő hőmérséklete határozza meg: a sűrített levegő hőmérsékletének csökkentése a sűrített levegőben lévő vízgőz-tartalom csökkentése érdekében, miközben a sűrített levegőnyomás lényegében állandó marad, és a felesleges vízgőz Folyadékba tömörül. A hideg és száraz gép (fagyasztott szárító) ennek az elvnek a használata hűtési technológiával a száraz sűrített levegő használatához.

A hideg présgép csavaros hideg présgépre és hidraulikus hideg présgépre van osztva. Az egyik csavaros hideg présgép turbinát, hosszú távú karbantartást, sérülékeny. Hidraulikus hidraulikus présgép. Könnyű szivárgás gyakori karbantartás, magas hatásfok nélkül. Hideg présgép ára akkor is, ha ugyanaz a modell a piacon más, és szeretnénk felajánlani az ajánlatot kívánja, hogy Xinxiang Kim Li faragvány vizsgálatot, a cég különböző típusú hideg présgép fenntartani ésszerű ajánlatot, és mindig a felhasználó Értékes találkozni.