Az ok, amiért a vágógép precíze csökkent

Egy, a pozícionálás vágó vagy vágó változata nem megengedett. A gép hosszú távú használata a vágóvázra vagy a vágólemezre helyezi a pozícionáló blokkot, így a rés túl nagy, és a vágási pontosság csökkenéséhez vezet. A helymeghatározó blokkot ki kell cserélni. Az oldalsó pozícionáló lemez kopása fontos tényező az oldalpozícionálásban nem megengedett. Mivel a tárcsázás helyzete nem elegendő a jó kopásért, ez rossz elhelyezési oldali helymeghatározási pontosságot eredményez. Helyezze vissza az oldalsó pozícionáló lemezt.

Másodszor, az inga elhelyezése előtt és után túl kicsi a helymeghatározási távolság. Mivel maga a lánc hossza egy bizonyos hibával jár, ha a pozicionálási távolság túl kicsi, akkor az első és a hátsó pozícionálás nem tudja kiküszöbölni a lánchibát, ezáltal befolyásolja a vágási pontosságot. Ezen a ponton kell beállítani az inga csavar vagy a poszt pozícionáló inga bütykös pozíciójának pozícionálása előtt, úgy, hogy az első és a hátsó pozícionáló keret a fogak 2 mm ~ 3 mm közötti távolságban történő leállításához megfelelő.

Harmadszor, a fogó nyomás túl kicsi vagy egyenetlen. Ha a fogó aktív fogorvosi rugalmassága a hosszú távú használat miatt kisebb lesz, akkor az átviteli folyamat során a papír csúszik vagy leesik, ami közvetlenül befolyásolja a vágási pontosságot. A fogók között egyenetlen nyomás okozhatja a papírt a ferdítés folyamatának. Ebben az időben módosítani kell az aktív fogakat. Ezenkívül a vízszintes magasságú rögzített fogaknak is konzisztenseknek kell lenniük, különben a fogópapír ütközésében vagy megfogópapír ráncaiban a vágási pontosságot befolyásolhatja.

Negyedszer, a karton átviteli folyamat, a fő hajtólánc kopása és a szakadási nyúlás közvetlenül befolyásolja a helymeghatározási pontosságot a vágás előtt. Ekkor cserélni a láncot. A vágási idő pontosan befolyásolja a szakadási mechanizmus kopását, ami a fogak sorában áll, vagy a jitter folyamat megindulása. Ebben az esetben általában csak a helymeghatározási pontosságot érinti, ezúttal időben kell karbantartani.

A fenti négy pont a Die Cutting Machine vágás pontossága nem magas mechanikai okok miatt, hogy a működtető és a karbantartó személyzet a gép karbantartás, időben történő ellenőrzés és karbantartás annak biztosítása érdekében, hogy a legjobb működési Die vágógép.