Az ok miért csökken, a pontosság a aranyozó gép

Egy, a méretre vágása vagy méretre vágása változatát a helymeghatározás nem engedélyezettek. A hosszú távú használatra, a gép akarat okoz a stancolás keret vagy méretre vágása lemez elhelyezése blokk kopás, úgy, hogy túl nagy a szakadék, és vezethet csökkenti a vágás pontosságát. A helymeghatározó blokk ki kell cserélni, ebben az időben. Viselet lemez elhelyezése oldala az, fontos tényező az oldalsó elhelyezése nem megengedett. Mivel a tárcsázási elhelyezése nem elég ahhoz, hogy a jó viselet, ez akarat okoz szegény elhelyező oldalán pozicionálási pontosság. Cserélje ki a oldal elhelyezése a lemez ebben az időben.

A második előtt és után a helymeghatározás az inga elhelyezése, távolság, túl kicsi. Mivel maga a lánc hossza egy bizonyos hiba, ha a helymeghatározó távolság túl kicsi, akkor az első és hátsó elhelyezése nem szünteti meg a lánc hiba, így befolyásolja a die vágási pontosság. Ezen a ponton ki kell igazítani előtt elhelyezése az inga csavar vagy utáni pozicionálási inga cam helyzetben, úgy, hogy az első és a hátsó elhelyezése keret megállítani a fogak 2 mm-es ~ 3 mm távolságra.

Harmadszor megfogó nyomás túl kicsi, vagy egyenetlen. Ha a megfogó aktív fogászati rugalmasságát hosszú távú használata miatt kisebb lesz, ez akarat okoz a papírt csússzon, vagy az átviteli folyamat, amely közvetlenül befolyásolja a stancolás pontosság alatt leesik. Egyenetlen nyomás között az influenza okozhat a papír, hogy a folyamat a döntés. Ebben az időben meg kell változtatni az aktív fogak. Ezen kívül a vízszintes magassága rögzített fogak is összhangban kell lennie, különben lehet, hogy a megfogó papír ütközés vagy megfogó papír ráncok, vágási pontosság érintő.

Negyedszer, karton folyamatát, a fő meghajtó lánc hord és tép nyúlás, majd közvetlenül befolyásolja a pozνcionαlαsi die vágás előtt. Ezen a ponton, hogy cserélje ki a lánc. Időszakos mechanizmus viselni, ami a fogak sorban a stop vagy elkezd a folyamat vibrálása, is befolyásolja a die vágási pontosság. Ebben az esetben általában csak befolyásolják a helymeghatározás pontossága, ebben az időben, kellő időben történő fenntartása.

A fenti négy pont az, die vágó gép die vágási pontossága nem magas mechanikai okok, a művelet és a karbantartó személyzet a gép kell tennie, karbantartás, a kellő időben történő ellenőrzés és a karbantartás, annak biztosítására, hogy a legjobb üzemmód Die vágógép.