A működő elv összeolvasztás aranyozó gép

Jelenleg, felhasználók, minőségi követelmények nyomdaipari növekszik, a doboz design is egyre összetettebb. Annak érdekében, hogy a hiba sor ± 0,15 mm, próbálja meg a minősített aranyozó gép szükséges. Ezzel egyidejűleg odafigyelni a korrekciós lépéseket, különösen a takarmányozási állomás és a könyv-jutni, hogy az előzetes szabályozási idő.

Működési alapelv: die-NYÁK meghalni vágó gép stancolás platform és az alak a vágási mechanizmus kimerültek. A rajzsablon rögzített egy lapos színpadon, és a lap kerül egy lövelli (alsó lövelli). Munka, stancolás lemezt rögzített rögzített, a nyomólap keresztül a forgattyús összekötő rúd, dugattyús mozgás, hogy a platform és a nyomólapot folyamatosan kuplung nyomás, minden nyomás lesz egy időben elérni a méretre vágása. Közös lapos nyomás aranyozó gép aranyozó gép függőleges és két vízszintes aranyozó gép. Jelenleg a függőleges aranyozó gép főleg módosul a lapos nyomás lapos nyomdagépek; és vízszintes aranyozó gép szerkezete és a fekete-fehér ofszet gép által az etetés része hasonló, öntött része, az anyagi része, és néhány van, automatikus tisztítás, berendezések és egyéb alkatrészek.

Előnyei és hátrányai: lapos nyomás következtében aranyozó gép más stancolás felszerelés van egy egyszerű szerkezet, könnyű karbantartás, könnyű, könnyen pótolható stancolás behúzás lemez, alkalmas különböző súlya anyagok, meghal, precíziós vágó és számos előnye, így piacok széles választékát. De a hiányosságokat is nyilvánvalóak, például, hogy szüksége van egy csomó munka nyomás, a munka intenzitásában, alacsony termelési hatékonyságot eredményez. Ez széles alkalmazások, alkalmas kartonok összecsukható, illessze be a dobozok, hullámkarton doboz meghalni vágó behúzás kezelés, a gyakoribb hazai stancolás berendezések használata.