Három tényező, amely befolyásolja a vágógép nyomását!

Die vágógépet főként a megfelelő nemfém anyagok, matricák, behúzási és bronz műveletek, paszta, fémformák, acélhuzalok stb, a lenyomata révén egy bizonyos nyomást gyakorolnak, a nyomtatott vagy karton hullámzott egy bizonyos alakú . Ismered azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják a vágógép nyomását? Az alábbiakat Xiao Bian magyarázza meg neked.

1, a kés hosszúsága, annál hosszabb a termék teljes hossza, annál nagyobb a penész ellenállása, annál nagyobb a nyomás.

2, a termék vastagsága és keménysége, a vágógép a levágott kartonban és a kartondoboz alakváltozása miatt, annál nagyobb a bemélyedés szükségessége

3, acél kés keménység és terület a szalag, vágógép kell alapulnia a vastagsága a karton kiválasztani a megfelelő keménységet a szalag design, és a szalag kell túl széles, akkor a legjobb vágni Kis darabokra, mindkét oldalon, ami csökkenti a vágáshoz szükséges nyomást.

Die vágógép főleg a megfelelő nemfém anyagok, paszta, automatikus hulladék, vágógép acél késsel, fémszerszám ipar, a nyomot, hogy gyakoroljon egy bizonyos nyomást, a nyomtatott vagy karton hullámos egy bizonyos alakra, majd Tudod a vágógép biztonságos működését? Az alábbiakat Xiao Bian magyarázza meg neked.

1, a személyzet használata előtt üres gép, hogy szigorúan mielőtt a művelet, a működési biztonság ismerete.

2, ellenőrizze, hogy a berendezés normálisan működtethető-e, nem tárolhat elemeket a gépen, hogy ne törje össze a gépet, és ne befolyásolja a gép működését, például a kenőanyagokat.

3, a gépet a javítás, beállítás, olaj, karbantartási tisztítás le kell állni, és a berendezés biztonsági fedele nyitni a zár gombot megnyomni.

4, szeres, telepítse a sablont, meg kell nyitnia a védelmi beállításokat, és gondosan ellenőrizze, hogy a rögzítő rögzíti a biztonságot.

5, szigorúan tilos megakadályozni a biztonsági és védőeszközök berendezéseinek megóvását, a vágógép használatát, a biztonsági szabályok alkalmazását követni, hogy az idő elfogyasztása ésszerű pozícióban leálljon, úgy, hogy mind a gép Nem sérülhet Személyi biztonsági problémák.

A fentiek szerint a Xiaobian megmagyarázni néhány munkáját a vágógép biztonságos működéséről, a segédeszköz használatával szeretné használni a vágógépet.