Mik azok a tényezők, amelyek befolyásolják a vágógép nyomását?

Számos tényező befolyásolja a vágógép nyomását:

1. Minél hosszabb az acél kés, annál hosszabb a termék teljes hossza, annál nagyobb a penész ellenállása, annál nagyobb a nyomás.

2. A termék vastagsága és keménysége, annál nagyobb az a mennyiség, amelyet a vágógépnek a karton eltávolításához és a karton hullámosodásához

3. A keménység és a szalag területének acél késtábla, a vágógépnek a karton vastagságán kell alapulnia, hogy kiválassza a szalag megfelelő keménységét, és a szalagnak túl szélesnek kell lennie, mindkét oldalon, ami csökkenti a vágáshoz szükséges nyomást.

Milyen elemei vannak a szerszámnak?

1. Válassza ki a színrendelés típusát. A GCR és az ECR típusának színe kettő, GCR a szürke komponens helyett, az ECR a háttér eltávolítása esetén ajánlott GCR formát használni.

2. Meghatározni a vágógép fekete színű verzióját, ha a szürke alkotórészek képét kevésbé, általában a védjegyoltógép fekete verziója fekete változatban áll. Ha a kép magas telítettségű, nagy kontrasztú fotózás, a fekete változat rövid kontrasztú fekete változatra állítható, ha a hosszú távú használatra szánt vágógép többnyire szürke komponensének fekete verziója.

3. A különböző típusú eredeti dokumentumok maximális korlátozásának fekete verziója eltérő lehet, 70% és 90% között, általában 85%.

4. A tinta teljes mennyisége a négyszínű vonal és a maximális érték, például a bevont papíreltolás miatt 330% -ról 380% -ra, míg az újságpapír körülbelül 260%.

5. A védjegyi vágógép háttértulajdonosa elsõsorban az érték sötét hangszínében nõ, ha az eredeti sötét hangszín, akkor az érték növelhetõ, egyébként annál kisebb, annál jobb.